Услуги


Създаване и оптимизация на профила в Airbnb, Booking и др.

Разработваме и поддържаме всеки профил внимателно с цел да генерира по – голям брой резервации. Осигуряваме професионално направени и селектирани снимки, които помагат на Вашия дом да изглежда красиво и да се откроява.

Интериорен дизайн

При нужда, опитен интериорен дизайнер ще го направи безупречен, както за Вас, така и за гостите Ви, насърчавайки пет звездни отзиви и съответно увеличаване на приходите Ви.

Петзвездно гостоприемство за Вашите гости

Комуникация с гостите
Поемаме цялостната комуникация с гостите Ви както преди, така и по време на престоя им и се стараем да гарантираме перфектни отзиви и високи оценки за вашия имот.
Настаняване 24/7
Хора от екипа ни настаняват и посрещат гостите Ви лично по всяко време на денонощието, като всеки гост получава гид с информация за наличните организирани турове за разглеждане на забележителностите както в града, така и в околностите, близките заведения за хранене, телефонни номера за спешни случаи и друга полезна информация.

Поддръжка и почистване

Услугите ни за поддържане и почистване на дома са с най – високо качество и стандарт, защото хората с които работим са високо квалифицирани и проверени и се стараят да гарантират, че Вашето място е винаги в отлично състояние. След всеки престой осигуряваме в дома Ви зареждане на консумативи, чисто и изгладено спално бельо и кърпи.
При нужда, ще ви осигурим нашите доказани техници и майстори.

Ценообразуване

Работим с алгоритми и инструменти, създадени и разработени от експерти, с които се изчислява оптималната цена за даден период, взимайки предвид всички фактори. Това Ви гарантира висок процент на доходност.

Сигурност

Проверяваме допълнително гостите Ви в социалните мрежи и спрямо оценките им в AIRBNB. Също така при настаняване изискваме от тях документ за самоличност, адрес и телефон.